TEKOČA PREHRANA

SKIOLD ponuja sisteme za dovajanje tekočin, ki so zelo učinkoviti in hkrati preprosti za uporabo, primerni so tako za preproste sisteme z enim mešalnikom kakor tudi za bolj zapletene sisteme z več mešalniki in hranilniki.

Mešalne posode

Mešalne posode imajo prostornino od 1.500 do 8.000 litrov. Rezervoarji so opremljeni s samodejnim sistemom za čiščenje. Da bi preprečili nesreče, je na vrhu rezervoarja nameščena varnostna naprava. Rezervoarji so narejeni tako, da imajo dolgo življenjsko dobo ter omogočajo hitro in preprosto čiščenje.

Dovodne črpalke

Črpalke, ki so narejene iz nerjavečega jekla z motorji 4,00 ali 5,5 kW, zagotavljajo visoko zmogljivost in zanesljivost obratovanja.

Tekoče mletje

Tekoče mletje je edini način za ravnanje z mokro koruzo. Tekočino pred mletjem dodamo v rezervoar za tekočino. Tekočina pomaga pri mletju koruze v mlinu in preprečuje kopičenje materiala. Če želite imeti odlično higieno hrane, je ta sistem prava rešitev, saj se po končanem mletju sistem od znotraj samodejno očisti s čisto vodo. Zato se težavam s kondenzacijo in ostanki hrane uspešno izognemo.

Ventili za oskrbo s hrano

Ponujamo celotno ponudbo ventilov za dovod hrane, ki vključujejo dovodne ventile, sekcijske in krogelne ventile. Ventili so izdelani iz nerjavečega jekla, torej so opremljeni z nerjavnimi koleni in nerjavnimi vijaki, kar olajša namestitev. Gumijasta membrana je narejena iz dveh slojev gume, kakovostne in z dolgo življenjsko dobo.

Na razpolago.