ELEKTRONSKO HRANJENJE SVINJ

SKIOLD je specialist za elektronsko hranjenje prašičev.

ESF je eden izmed najbolj razširjenih sistemov na Danskem, kar zadeva proizvodnjo

prašičev. Svinje imate lahko v nespremenjenih ali spremenljivih skupinah.

V stalnih skupinah se enkrat za vselej oblikujejo tedenske skupine. Na ta način se boj za prevlado v hierarhiji zgodi le enkrat v obdobju brejosti svinje, čakalnice.

Spremenljive skupine nastajajo neprekinjeno, nove svinje pa se v enake intervale vnašajo v skupine. Napajalne postaje – transponderji

Napajalna postaja je izdelana iz trdnih jeklenih plošč, ki zagotavljajo visoko kakovost in trajnost. Svinje se lahko prosto premikajo po postajah, brez strahu pred poškodbami, ker znotraj krmnih postaj ni ostrih vogalov in ostrih robov. Tudi korito je zasnovano tako, da ustreza naravni prehrani svinje. Na voljo je tudi edinstven sistem za izpiranje, ki po vsakem hranjenju korito samodejno spere, seveda pa je mogoče tudi ročno izpiranje. Obstaja tudi možnost vgradnje sistema za
označevanje z barvnim sprejem (z do tremi različnimi barvami), nad področjem za hrano.

S krmilno postajo Transponder lahko izberete, ali želite tekoče ali suho krmljenje v svojih elektronskih postajah za krmljenje prašičev.

ESF-računalnik

Računalnik ESF ponuja številne funkcije, ki jih lahko pričakujemo od sodobnega računalnika za napajanje, na voljo so celo različni programi Windows za nadzor na daljavo in upravljanje. Odlična kombinacija novorazvite strojne in programske opreme je odlično orodje za administrativne analize in poročila o uporabi ESF, tudi v kombinaciji s tekočo prehrano.

Na razpolago.